03-06-2024

Dit vinden onze klanten

Sinds 2019 meten wij structureel de tevredenheid van onze klanten. Dit doen we met een wekelijkse enquête die wordt gestuurd aan alle klanten waarvan het werk recent is opgeleverd.

De vraag “Bent u tevreden over de prestaties van ons bedrijf?” is in 79% van de gevallen positief beantwoord, 17% antwoordde neutraal en 4% gaf aan niet (geheel) tevreden te zijn.

In de enquête wordt ook gevraagd naar een toelichting op het gegeven antwoord en of de respondent kan aangeven wat eventuele verbeterpunten zijn. Alle antwoorden worden geanalyseerd, intern besproken en meegenomen in de verdere optimalisatie van onze dienstverlening en de uitvoering van de werkzaamheden. Hieronder een aantal quotes van onze klanten in de metingen van het afgelopen kwartaal.

Quotes

Stefan Harks, Huybregts-Relou
“Goede uitvoerder die ook de nazorg goed regelde. Fijne ploegen om mee te werken en goede communicatie. Wel een verbeterpunt voor de volgende keer: de ploeg van toren T2 heeft de piketten soms wel drie keer moeten uitzetten als gevolg van het omver rijden door de loader. Bij toren T4 hebben we alle piketten maar één keer uit hoeven zetten, dus dat lag aan de loader machinist.”

Douwe Walta, Haafkes Deventer
“Het was jammer dat jullie constructeur pas laat in actie kwam. Verder fijne samenwerking met de werkvoorbereiding, waarin de mogelijkheid was om het werk enkele weken door te schuiven doordat jullie hieraan medewerking verleenden. Het was jammer dat jullie machine stuk ging en gerepareerd moest worden, maar dit gebeurt nu eenmaal. Jammer dat jullie in eerste instantie niet het minderwerk aangaven. De communicatie verliep prettig, prijs/kwaliteitverhouding is een voldoende tot ruim voldoende.”

Johan Löwik, Van Wijnen
“Over het algemeen prima verlopen. Als er een defect is aan de installatie, ga dan niet provisorisch repareren wanneer de volgende dag de juiste onderdelen binnenkomen. Risico op een fout is te groot en weegt niet op tegen een paar uur stagnatie, is mijn mening.”

Arthur Straathof, Heembouw
“Top verlopen. Verbeterpunt: de volgende keer de stekken even goed nakijken.”

Erik van Leeuwen, Van Baaren Aannemers
“Goed personeel, goed de planning aangehouden, netjes opgeruimd. Verbeterpunt: vooraf duidelijke aanvoerdatum communiceren.”

Gert-Jan Klop, GKB Realisatie B.V.
“Alles van begin tot eind van de werkzaamheden is goed verlopen, ook de afstemming buiten. Mensen wisten ook wat ze moesten en kwamen doen. Sneller aanleveren van leverbonnen is wel een put van aandacht.”

Lennard Schilt, Van Baaren Aannemers
“Fijn meegedacht in voortraject en door een eigen constructeur in dienst was het snel schakelen en een optimaal resultaat. Tevens in de uitvoering werken ervaren mensen die zich hielden aan afspraken en de planning waarmaakten.”

Jan Bos Groothuis Bouwgroep
“Gewoon te goed, topper van een machinist!”

Gerald Geerdink, Dura Vermeer Bouw Hengelo
“Goede communicatie tijdens voorbereiding en uitvoering. Werkzaamheden uitgevoerd volgens planning.”

E. Maassen Van der Grift en Valkenburg Onderhoud BV
“Uitgevoerd volgens planning. Bij dit specifieke project zouden de palen op een vaste maat boven de vloer afgeslepen worden, dat was het uitgangspunt. Dit is niet overal gebeurd, waardoor de staalleverancier er meer werk aan had. Wellicht een aandachtspunt dit te vermelden in voorkomende situaties.”

Ron van Houten, ABB Bouw
“Fijne ploeg om mee samen te werken. Projectleider Fred ook een erg fijn persoon om mee samen te werken.”

Jan v.d. Zwet, Heembouw
“Goed overleg met de uitvoerders. Verbeterpunt: planning nakomen, ook als er machines kapot gaan.”

J.J. Walsma, Ter Steege Bouw Vastgoed
“Nette uitvoering. Goede terugkoppeling. Aangegeven hoogten zouden soms iets beter kunnen worden gehanteerd. De opbouwtijd van de machine was ons niet bekend en duurde langer dan verwacht.”

Marco Wenting, Aannemingsbedrijf Tonnie Jansen BV
“Alles vooraf goed besproken en zo is het ook uitgevoerd.”

Bonno Roelofsen, Roelofsen Bouwbedrijf
“Vriendelijk, werken netjes, goede communicatie.”

Nick Duivenvoorden
“Ik vind dat er op voorhand heel moeilijk gedaan wordt op sommige punten, waar in de praktijk heel anders over wordt gedacht. Daarnaast is de kwaliteit, zo als de bouw wordt achtergelaten, niet netjes.”

Nils Pronk, HSB Bouw
“Ter verbetering: volgens afspraak starten.”

Johan Koenis, Henselmans
“Goede communicatie, snelle aanvoer, snel schakelen. Ter verbetering: overdracht van maatvoering naar één aanspreekpunt.”

Adam Tkacz, DHQ Bouw BV
“Ondanks onvoorziene tegenslagen is het werk binnen de tijd afgerond! Prima samengewerkt en elkaar geholpen.”

Karel Breedveld, Heembouw Wonen B.V.
“We weten wat we aan Vroom hebben. De prefab funderingspalen en prefab funderingen zijn een mooi concept. Jullie leveren hierin altijd degelijk werk. Jammer van de deze keer te lang geheide palen. Daar hadden wij eerder over moeten worden geïnformeerd. Ook jammer dat er veel hoogte fouten zijn gemaakt in de prefab funderingen. Meer controle op het werk was benodigd.”

Perry Sack, Bam Wonen
“Lopen vóór op planning en doen wat we met elkaar afspreken. Qua veiligheid miste ik wel eens een helm.”

Rob van Beek, DHQ Bouw BV
“Wij hebben de begeleiding gehad die nodig was om groen licht te krijgen voor het heiwerk. De gemeente was en is knap lastig. Toch zijn we er mede door jullie en jullie veiligheidsmedewerker uitgekomen. Tijdens de uitvoering hebben we gedaan wat nodig en veilig was. Dank daarvoor.”

Anoniem
“Tijdens de voorbereiding erg formeel, maar het gaat om het resultaat en dat was goed.”

R. van der Stege, Bouwbedrijf Van der Gragt
“Samenwerking is van goede kwaliteit, zowel met de projectleiding als met de mannen op de werkvloer.”

Lennart van Hoevelaak, Cordeel Nederland BV
“Fijn offertetraject. Goede communicatie. Engineering liep ook vlot. Uitvoering liep gesmeerd.”

Gijs Dekker, Henselmans Bouw & Ontwikkeling
“Proces verliep goed!”

Loy Winkelmolen, Jongen
“Al jaren goed contact met Frits Verhoeven. Werken lopen soepel en volgens planning.”

Dennis Stallen, Caspar de Haan
“Heldere en snelle communicatie en fijne vakmensen die meedenken. Voor mij zijn er geen echte verbeterpunten. Als ik in de toekomst weer hei- of boorpalen nodig heb, zal ik zeker weer contact met jullie opnemen.”

Björn de Bruijn, Cordeel Nederland BV
“Communicatie is in alle fasen van de samenwerking goed en transparant verlopen. Verbeterpunt: het vooraf beter inschatten van het startmoment en de doorlooptijd van de werkzaamheden. We hebben hierdoor helaas flink wat weken vertraging opgelopen.”

Deel bericht:

Meer nieuws

Educatie op de bouwplaats
12-06-2024

Educatie op de bouwplaats

Op een regenachtige ochtend fietsten de leerlingen van basisschool De Sterrenzanger uit Alkmaar vol enthousiasme naar de bouwplaats van het nieuwe Ringerskwartier in Alkmaar. Ondanks de regen lieten de kinderen zich niet ontmoedigen en begonnen ze de dag vol nieuwsgierigheid en energie. Bij aankomst kregen de leerlingen een uitgebreide en […]
Partnerovereenkomst Vroom en Heembouw
07-06-2024

Partnerovereenkomst Vroom en Heembouw

In de afgelopen jaren hebben Vroom Betonbouw en Vroom Funderingstechnieken met Heembouw diverse woonwijken mogen realiseren, waarbij de onderlinge samenwerking en het vertrouwen tot goede prestaties hebben geleid. Met mooie woonwijken en tevreden klanten als resultaat. Door beide bedrijven wordt veel waarde gehecht aan het versterken van de samenwerking met […]
Vroom hoofdkantoor verduurzaamd
21-05-2024

Vroom hoofdkantoor verduurzaamd

We zijn verheugd om te delen dat Vroom Funderingstechnieken belangrijke stappen blijft zetten in verduurzaming. Deze keer richten we onze blik op ons hoofdkantoor in Oosthuizen. Voor Vroom is het investeren in en het volgen van de ontwikkelingen met betrekking tot ‘schone’ motoren en het terugdringen van (diesel)emissie niet nieuw. […]
Naar boven