Vroom Betonbouw is specialist in prefab funderingsconstructies en veel soorten paalsystemen. De voordelen van prefab betonwerk? De bouwtijd op de bouwplaats wordt aanzienlijk verkort. Er is minder inzet nodig van productiepersoneel: twee man en een mobiele kraan met machinist is toereikend voor de uitvoering.

‌Daarnaast produceert Vroom Betonbouw vele paalsystemen die gecombineerd kunnen worden met de prefab funderingselementen, waardoor optimale draagkracht ontstaat. Doordat Vroom de gehele fundering verzorgt is er geen afstemming nodig vanuit de opdrachtgever tussen de onderdelen. Door middel van diensten als maatvoering, heitoezicht en doormeten van palen wordt een totaalpakket verzorgd. Onze werkzaamheden stoppen op de bovenkant van de begane grondvloer, die wij afgestort kunnen opleveren.

Historie

De geschiedenis van Vroom Funderingstechnieken, een toonaangevend familiebedrijf dat al 60 jaar lang een stempel drukt op de wereld van funderingstechniek. Van bescheiden begin tot de huidige stand van technologische innovatie.

Historie

Vroom verduurzaamt

Het investeren in, en het volgen van de ontwikkelingen met betrekking tot ‘schone’ motoren en het terugdringen van (diesel)emissie niet nieuw. Vroom Funderingstechnieken loopt vooruit, om te voldoen aan normeringen en volgt altijd aan de laatste stand der techniek.

Vroom verduurzaamt

Maatschappelijke ondersteuning

Bij Vroom Funderingstechnieken geloven we sterk in het creëren van positieve impact en het ondersteunen van initiatieven en activiteiten met een maatschappelijke functie.

Maatschappelijke ondersteuning
Vroom in vogelvlucht
Vroom Funderingstechnieken BV

Vroom Funderingstechnieken BV

Met verschillende vestigingen in Nederland en ruim 60 jaar ervaring zijn wij dé specialist in funderingstechniek.

Vroom Funderingstechnieken BV is gespecialiseerd in het aanbieden, aannemen en uitvoeren van een breed assortiment traditionele en diverse in de grond gevormde paalsystemen.

  • In de grond gevormde palen
  • Trillings- en geluidsarme palen
  • Prefab palen
Vroom Betonbouw BV

Vroom Betonbouw BV

Vroom Betonbouw BV richt zich specifiek op projecten waarin prefab funderingsconstructies of traditioneel betonwerk tot en met de begane grond een optie is: apart of als vervolg op de productie van funderingspalen. Het aanbieden, aannemen, maatvoeren en stellen van prefab betonelementen voor funderingsconstructies betreft onder meer:

  • Funderingsbalken
  • Bergingsvloeren, liftputten, kelders, poeren
  • Begane grondvloeren
  • Traditioneel betonwerk
Materieelbeheer Vroom BV

Materieelbeheer Vroom BV

Materieelbeheer Vroom BV faciliteert de werkmaatschappijen en regelt de aanschaf, verhuur, transporten, onderhoud en keuringen van het materieel. Er is veel kennis en ervaring in huis op het gebied van het ontwerpen, repareren en onderhouden van funderingsmachines en toebehoren. Voor elk project kan het meest geschikte materieel gekozen worden uit een groot arsenaal aan mogelijkheden.

Vroom International Piling BV

Vroom International Piling BV

Vroom International Piling BV is verantwoordelijk voor projecten met een internationaal karakter.

Beton- en Vlechtbedrijf Hadek BV

Beton- en Vlechtbedrijf Hadek BV

Hadek is gevestigd in Breukelen en is gespecialiseerd in vlechtwerk voor de beton(staal) industrie. Hadek richt zich voornamelijk op betonbouw, wapeningswerk, kelderbouw en funderingsherstel. Hadek heeft een eigen wapeningscentrale voor het knippen, buigen en lassen van betonstaal volgens de aangeleverde constructie- en bouwtekeningen.

VDB Funderingstechnieken BV

VDB Funderingstechnieken BV

VDB Funderingstechieken is gevestigd in De Meern, is gespecialiseerd in alle soorten funderingstechnieken en werkzaam op het gebied van infra, GWW, petrochemie, industrie, renovatie, funderingsherstel, nieuwbouw en aanbouwen.

Certificering
VCA

Het VCA-certificaat staat voor VGM Checklist Aannemers en wordt afgegeven voor het aannemen en uitvoeren van funderingswerkzaamheden en daarmee samenhangende activiteiten. Vroom Betonbouw is in het bezit van het VCA** (twee sterren) certificaat.

Het VCA-certificaat kan hier worden gedownload.

NEN-EN-ISO 9001

Het NEN-EN-ISO 9001-certificaat geeft een verantwoording van het productieproces, de interne procedures en de werkwijze bij de diverse funderingssystemen van begin tot eind.

Het ISO-certificaat kan hier worden gedownload.

Safety Culture Ladder

De Safety Culture Ladder ( “de Veiligheidsladder”) is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De SCL is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede.

Het SCL-certificaat kan hier worden gedownload.

Naar boven