20-06-2023

Dit vinden onze klanten

Wij meten continu de tevredenheid van onze klanten. Dit doen we met een wekelijkse enquête die wordt gestuurd aan alle klanten waarvan het werk is opgeleverd.

En het afgelopen kwartaal hebben we het wéér beter gedaan. De vraag “Bent u tevreden over de prestaties van ons bedrijf?” is in 81% van de gevallen positief beantwoord, 18% antwoordde neutraal en 1% gaf aan niet (geheel) tevreden te zijn. In de enquête wordt ook gevraagd naar een toelichting op het gegeven antwoord en of de respondent kan aangeven wat eventuele verbeterpunten zijn. Alle antwoorden worden geanalyseerd, intern besproken en meegenomen in de verdere optimalisatie van onze dienstverlening. Hieronder een aantal quotes van onze klanten in de metingen van het afgelopen kwartaal.

Quotes

Johan Jaspers, BVR Bouw
“Professioneel en goed verzorgd. Ga zo door.”

Tim de Leeuw, Dura Vermeer Bouw Midden West
“Geen enkele opmerking over de uitvoering.”

Frank te Brake, GMB BioEnergie B.V.
“Flexibel tijdens de plotselinge inkoop. Ontwerp tijdig beschikbaar. Fijne mensen op de bouwplaats. Communiceren over voortgang ontwerp graag blijven doen. Gezien de urgentie is het fijn om te weten hoe het er voor staat.”

Jeffrey van Kaam, BAM Wonen
“Fijne samenwerking met de medewerkers van Vroom (Lars en Dick). Het verwerken van stukken op Sharepoint en BIM360 gaat nog niet helemaal goed.”

Bart Lievaart, Ballast Nedam West
“Afspraken nagekomen. Let op dat we met elkaar vooraf de juiste uitgangspunten bepalen.”

Milco Timmermans, ToekomstGroep
“Aanvoer stelling prima gecoördineerd. Heiwerk volgens prijsaanbieding uitgevoerd.”

Roy Jacobs, Van der Gragt
“Fijne samenwerking, betrokken, duidelijk, op tijd. Als verbeterpunt noem ik de voorbereiding en communicatie. Dat gaat al goed, maar daar is nog meer te winnen.”

Berry Bezuijen, BAM
“Alles naar wens verlopen.”

Arjan Louwerse, H4A Windenergie
“Echte vaklui op site en in het ondersteunende projectmanagement! Ik heb het al vaker aangegeven: de koeken bij de koffie is een verbeterpunt [knipoog].

Sander Heijs, De Kok Bouwgroep
“Fijne ploeg , goede afspraken.”

G.J. Bruinink, Van Wijnen
“Fijne samenwerking met uitvoering en personeel bij de stelling. Verbeterpunt: meer uitvoering en personeel buiten betrekken in het maken van opdrachten. Hiermee wordt meerwerk voorkomen.”

Rini Rams, Dura Vermeer Bouw Zuid West
“Vanaf start tot einde perfect gelopen, goede communicatie en geweldige jongens om mee samen te werken. Dit mag zeker gezegd worden. Alleen wel zorgen dat de jongens op tijd de tekeningen hebben.”

Max Ras, Cordeel
“Goed is goed. Aandachtspunt: materieel sturen dat nagekeken is en afgestemd is op de te heien buispaal zorgen voor minder stilstand.”

Jos van Stiphout, Bam Wonen Concept
“Fijne samenwerking met Frits Verhoeven en zijn team. Verbeterpunt: vaste man bij de boorstelling om paalafwijkingen te voorkomen.”

Wesley Heezen, Rendon Voorburg
“Afspraken zijn nagekomen.”

Johan Koenis, Henselmans
“Hoogte maatvoering was niet goed doorgezet. BNR in blok 2 waren op de afleverbon van de balken gespiegeld. Wel een prettige samenwerking en de planning is goed gehaald.”

Harm Meesters, Jorritsma Bouw
“Alles volgens afspraak, prettige samenwerking met de medewerkers.”

Robert van Voorene, Hillen en Roossen
“Uitvoering en de snelheid gingen boven verwachting goed.”

Peet van Putten, BVR Bouw
“Alles redelijk volgens afspraak en planning verlopen, maar het kan altijd sneller.”

Meer nieuws

Vroom aanwezig op Power Valley 2024
07-05-2024

Vroom aanwezig op Power Valley 2024

Vroom is op zaterdag 18 mei 2024 aanwezig op Power Valley in Oudkarspel. Power Valley is een veelzijdig event voor jong en oud waar een Truck & Tractor Pulling wedstrijd wordt gehouden op het allerhoogste niveau. De mooiste blinkende trucks uit de regio zijn te zien in de Truckshow. Ook […]
Hoe maak je ‘moeilijk’ bouwmaterieel elektrisch?
26-04-2024

Hoe maak je ‘moeilijk’ bouwmaterieel elektrisch?

De bouw moet de komende jaren flink investeren in schonere machines op de bouwplaats. Dat staat in de routekaart Schoon en Emissieloos Bouwen (SEB). Maar welke mogelijkheden zijn er voor duurzamere bouwmachines? Een verhaal uit de recente praktijk, opgetekend door ING. Samen met Hillcon in Beilen maakte Vroom Funderingstechnieken afgelopen […]
BRL 2800 certificaat bevestigt kwaliteit en betrouwbaarheid
19-04-2024

BRL 2800 certificaat bevestigt kwaliteit en betrouwbaarheid

Met groot enthousiasme heeft Raymond Dekker namens Vroom de certificeringsopdracht ondertekend bij KIWA Nederland, die het montageproces van prefab elementen op de bouwplaats gaat certificeren. De productie van de prefab elementen is reeds eerder door KIWA gecertificeerd. Door nu aanvullend hierop het montageproces op de bouwplaats ook te gaan certificeren […]
Naar boven