09-09-2022

60 jaar Vroom: 2015 – 2022

Dit jaar bestaat Vroom 60 jaar. Wij zullen hier regelmatig onze rijke geschiedenis laten zien aan de hand van beeldmateriaal uit die tijd en de duiding van onze geschiedenis in feiten, cijfers en anekdotes.

De geschiedenis van de familie Vroom is diepgeworteld in het Zeevangsdorp Middelie en gaat meer dan honderd jaar terug. De start van Vroom Funderingstechnieken was een logisch vervolg op het veebedrijf van opa Cornelis Vroom die zich aan het eind van de jaren ’50 bezighield met agrarisch loonwerk. Sinds 1962 schrijven de gebroeders Vroom, en thans hun opvolgers, geschiedenis op het gebied van funderingstechnieken.

Dit jaar vieren wij ons 60-jarig jubileum. Dit alles hadden we niet kunnen bereiken zonder de inzet van onze mensen en onze relaties. Een feestelijke mijlpaal die we dit weekend in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord uitgebreid gaan vieren!

Vroom zijn we samen!

Werving van personeel = team effort
Elke schakel heeft elkaar nodig, dus daarom promoten we het collectieve gevoel op onder andere onze social media kanalen en tijdens banenmarkten.

Vroom zijn we samen!
Verbondenheid en betrokkenheid zijn voor ons heel belangrijk. De manier van werken, de sfeer, de mentaliteit. Bij Vroom heb je veel vrijheid en als jij goed bent voor het bedrijf, dan is het bedrijf goed voor jou. Het is ook mooi om te zien dat we in het hele bedrijf met elkaar meeleven, ook bij ingrijpende gebeurtenissen.

Personeelsvereniging RAMIN
De personeelsvereniging werd op 28 november 1971 opgericht door Wim Schoenmaker, Jaap Laan, Dirk de Boer en Wim Schouten. Het doel bij de oprichting is ook nu nog steeds het doel. De personeelsvereniging richt zich op activiteiten buiten werktijd om het sociale contact tussen de werknemers onderling te vergroten.

Vroom familie BBQ’s 
Al jaren een succes: de Vroom familie BBQ op onze werven in Zuidoostbeemster en Wijchen.
Altijd gezellig en druk bezocht door werknemers, partners en kinderen.

60 jaar Vroom: 2015 – 2022
60 jaar Vroom: 2015 – 2022
60 jaar Vroom: 2015 – 2022
60 jaar Vroom: 2015 – 2022

Meer nieuws

Vroom aanwezig op Power Valley 2024
07-05-2024

Vroom aanwezig op Power Valley 2024

Vroom is op zaterdag 18 mei 2024 aanwezig op Power Valley in Oudkarspel. Power Valley is een veelzijdig event voor jong en oud waar een Truck & Tractor Pulling wedstrijd wordt gehouden op het allerhoogste niveau. De mooiste blinkende trucks uit de regio zijn te zien in de Truckshow. Ook […]
Hoe maak je ‘moeilijk’ bouwmaterieel elektrisch?
26-04-2024

Hoe maak je ‘moeilijk’ bouwmaterieel elektrisch?

De bouw moet de komende jaren flink investeren in schonere machines op de bouwplaats. Dat staat in de routekaart Schoon en Emissieloos Bouwen (SEB). Maar welke mogelijkheden zijn er voor duurzamere bouwmachines? Een verhaal uit de recente praktijk, opgetekend door ING. Samen met Hillcon in Beilen maakte Vroom Funderingstechnieken afgelopen […]
BRL 2800 certificaat bevestigt kwaliteit en betrouwbaarheid
19-04-2024

BRL 2800 certificaat bevestigt kwaliteit en betrouwbaarheid

Met groot enthousiasme heeft Raymond Dekker namens Vroom de certificeringsopdracht ondertekend bij KIWA Nederland, die het montageproces van prefab elementen op de bouwplaats gaat certificeren. De productie van de prefab elementen is reeds eerder door KIWA gecertificeerd. Door nu aanvullend hierop het montageproces op de bouwplaats ook te gaan certificeren […]
Naar boven